Blogul lui Miron: De ce urăsc politica din Moldova

De ce urăsc politica din MoldovaAcum cîteva zile am avut o discuție cu un prieten , evident despre politică ce poate să mai discute doi Moldoveni , de fapt mai degrabă îi pot spune o dezbatere la finalul căreia prietenul a ajuns la concluzia că sunt un comunist , ca să înțelegeți de ce, el e Liberal . După acest dialog m-am gîndit, oare de ce urăsc eu politica din țara mea? , în fine nimeni din Moldova nu iubește politica și au mii de motive pentru asta , dar eu în acest articol voi aduce cîteva din ele care cel puțin pentru mine nu încape în limitele normalului , ele sunt:


#Urăsc penrtu că Filat ,Plahotniuc ,Ghimpu,Dodon,Usatîi, etc. își arăt unu altuia a cui (coaie) sunt de oțel suferind poporul din cauza lor , dar nevăzînd dintr-o parte că toți din ei țin coada între vine și că alianța a uitat de Acordul de Asociere ,cursul European a R.Moldova sau în genere ce trebuie ea să facă.

#Penrtu poza asta


 o fotografie cît o mie de cuvinte nu? nici nu adaug nimic aici e clar totul

#Și pentru aceste două


ajung așa monocelulare ca Rădvan la cîrma statului și că SIS-ul nostru servește drept sluga celor ce să mosoară genitaliile în parlament uitînd de funcția lor principală lăsînd promovarea acestor nebunii prin țară , dar astea-s fleacuri n-au ei timp, că apoi dacă nu îndeplinesc (prikazurile) șefilor dau de belea , ca la final să ne trezim într-o țară unde fiecare raion să-și declare Republicile lor ( Norodnîe )?, rezultatul alegerilor locale din acest an au spus multe.

#Și nu în ultimul rînd cînd apare un politician care cu adevărat dorește să facă ceva schimbări în țara asta îl scoate repejor de pe arena politică de frică să nu le strice planurile Domniilor lor , dar țăranul cela care nu-i ajunge de o bucată de pîine lasă că nui o mare problemă ce nu poate să se lămurească?

Ca încheiere Domnilor politicieni lăsați jocurile care le aveți între voi , suferă lumea din cauza prostiilor voastre, am impresia că degrabă în țară ve-ți rămîne singuri , grație oamenilor care mai luptă pentru dreptate în Moldova și mai fac proteste dar și ei sunt tratați urît. 
 Dedic acestui articol:
                                                                                       acest video:            această imagine:


0 coment.:

Trimiteți un comentariu