Blogul lui Miron: Eu și PDM'U

Eu și PDM'U

Pe mine și pdm'u mă leagă multe amintiri,  fromoase (*kaneșna) șî nuștiu de ce ultimu timp tot mai mult se atinge tema asta [hai lasă că șî tu erai în PDM'Ă] , vreau să pun punctele pe i* , de ce am plecat și de ce eu nu susțin PDM'u    În primul rînd mulțumesc pd-ului și echipei din Orhei ,pentru momentele frumoase împărtășite împreună , pentru Pavel Ianeț că m-a găsit la timp , un (Razgheldeai*) eram , încă pe atunci organizasem primul Flash-Mob din Orhei (video)


    Pentru evenimetele frumoase organizate și petrecute împreuna precum: Miss Orhei,balul bobocilor Raional,tvc'uri,Orhei 9ne pasă,Hai Moldova,salubrizarea Orheiului.


     Pentru echipa frumoasa , invingătoare , deșteapta și (*prosta) ECHIPĂ care ne invidieau toți ,pentru timpul frumos petrecut alături , îmi lipsesc toți de acolo.


     Eu am plecat că așa a venit timpul , răscrucea cînd am trebuit să aleg , am ales și dacă să întorc timpul din nou să aleg pdm aleg,dar acum nu.Respect pe toți de acolo,mereu voi veni în vizită cu inima deschisă.

     Pentru cei care spun că am frustrăstrări keep calm! Tot adevărul l'am scris mai sus,cine a avut să mă înțeleagă a înțeleso cine nu baftă.

P.s de ce nu susțin pdm'u? Pentru că Plaha e acolo! 
P.p.s mai sunt unii care vorbesc ca și cum sunt în alt partid ,  ca să nu fie spume la gură , n-am fost și nici nu sunt în alt patid , nici nu voi fi!!!

0 coment.:

Trimiteți un comentariu