Blogul lui Miron: Într-un final rămîn doar amintiri...

Într-un final rămîn doar amintiri...


   Acum ceva vreme mi-am amintit ce mi-a spus tîca* cică ''- Am ajuns la vîrsta cînd și acea ștachetă* îmi amintește de ceva''. Într-un final cum viața nu s-ar fi arătat dea lungul anilor , la sfîrșit de drum vor fi doar amintiri , care oricum se întorc la acea răscruce unde trebuia să faci o alegere. Deja nu va mai conta mustrările de conștiință care le vei avea , pentru că alegerea a fost făcută, Pe parcursul vieții se întîlnesc multe situații bune sau mai puțin și alegerea pe care trebuie să o faci depinde multe de ea,ca la sfîrșit doar să te gîndești la ele , să analizezi ce a fost bine și ce nu.
 

    E stranui să scriu  înainte  ca să ajung la acea etapă, dar totuși mă face să gîndesc.Mai probabil că o să neglijez și eu aceste răscruci din viață și am să fac greșeli dar asta mă face să încerc a prețui momentul.Poate că la acel *Finish am să stau așezat pe o bancă dintr-un parc oftînd peste o dată și să mă gîndesc la ceea ce a fost.

   Mereu am încercat să împart timpul sau evenimentele din viață ''înainte  de ceva și după ceva'' , asta neîncetat mă face să înțeleg cît de repede zboară vremea și nu ar trebuie să o neglijezi.Tare mi-a plăcut fraza ''În școala vieții nu ai voie să fii repetent'' am auzito într-i piesă care e ceva de genu fii atent tot ce nu se întîmplă cu soarta ta ești responsabil de ea și de alegerile pe car ele faci.

  Morala vieții este de a prețui tot ce întîlnești pe parcursul anilor începînd cu părinții,școală,familie,copii și termin cu relizările tale , deja cu prinvirea din altă parte , să vezi copii deja mari și să nu înțelegi unde au dovedit ei să crească așa de repede . Ei deja să vă ție companie împreunpă cu nepoții care o să aline sufletu. Încă nu știu precis dar uneori am impresia că ajungi la ultimile file din viață și deja ești împăcat cu tot și că deja nu mai sunt multe pagini din cartea vieții.

P.S în memoria bunicului meu


-------------
DEX *

tîca-bunic,bîtu,tătuca
ștachetă-ulucă, leaț. Bară subțire, așezată transversal între doi stâlpi

0 coment.:

Trimiteți un comentariu