Blogul lui Miron: #PRAYFORFRANCE sau despre Moldovenii judecători de pe făisbuk

#PRAYFORFRANCE sau despre Moldovenii judecători de pe făisbuk

   M-au tot întrebat unii de ce n-am scris nimic despre ce s-a întîmplat la paris, nu că aș fi tolerant dar după toate dezbaterile de pe facebook și pot să spun așa certuri prin comentarii gen că toți pe asta'și fac rating sau că suntem fățarnici am crezut că va fi ceva în plus să mai scriu un articol dar am fost convins să îmi expun părerea, așa că hai rățușcă  cum spune Iliușa din The duck show.

   Prima ce aș vrea să adaug la tot ce s-a întîmplat este o tragedie la care nu ar trebuie s fim indiferenți , trebuie sp reacționăm și să nu mai fim toleranți la toate agresiunile care se întîmplă cum în europa, nu mă socot un rasist dar am o antipatie aparte față de refugiații care acum vin cu valuri în europa , înainte ca să fiu judecat vă spun de ce , nu-mi plac că-s foarte agresivi asta vă spun din propria experiență pe care o trăiesc acum în germania și  încă la toate sunt niște oameni de parcă-s căzuți din copaci și nuștiu ce-i asta ordine publică.

  Franța  după așa o lovitură din spate se vor uita cu altă privire acum la musulmanii ăștia și cred că e timul deja ei să înșeleagă după un așa eveniment să nu se mai bazeze pe un bun comportament față de ei cel puțin în Franța de germania nici nu vorbesc.

  După ce facebook a decis ca să facă în semn de solidaritate de a susține moral familiile și întreaga franță după așa o lovitură , o aplicație prin care fiecare-și poate face poza de profil în tricolorul francez, evident că s-a așteptat la un val aglomerat de poze gen , dar Moldovenii noștrii sunt speciali și-au început a prindă a comenta și judeca ,să critice  cîtă fățărie etc...

   Dragi Moldoveni am o poza pentru voi și asta arată așa ;nu vreau să o comentez eu cred că totul este clar aici...


și pentru cei ce nu știu cei asta solidaritate li o măsoară doar în bani și tot ce ar fi regid vă rog deschideți dexul,dar dacă tot nu vă duce capul cum să o faceți vă pun eu aici explicația

SOLIDARITÁTE s. f. Faptul de a fi solidar (cu cineva sau cu ceva); sentiment care îi determină pe oameni să-și acorde ajutor reciproc. – Din fr. solidarité.

SENTIMÉNT, sentimente, s. n. 1. Proces afectiv specific uman, care exprimă atitudinea omului față de realitate; simțământ. 

#PRAYFORFRANCE


p.s DA!și eu sunt din acea turmă monotonă care nu mă evidențiez și mi-am făcut poză în tricolorul Francez , îmi exprim solidaritatea


P.P.S ca să nu uit mi-a plcăut mult o stare care am văzuto pe facebook : 
Not every Muslim is a terrorist, but every terrorist is a Muslim. Pray for France.

1 coment. - Add Yours

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu