Blogul lui Miron: Dar tu te duci la Primul Târg de Crăciun din Orhei!?

Dar tu te duci la Primul Târg de Crăciun din Orhei!?

Dragii mei prieteni și cititori, vin cu o noutate bună pentru voi. La inițiativa primarului de Orhei și cu susținerea Asociației obștești „Pentru Orhei” și a consiliului raional, în perioada 22 decembrie - 10 ianuarie se organizează pentru prima dată în orașul nostru „Târgul de crăciun din Orhei” click aici să vedeți pagina de facebook a evenimentului. Sunt așteptați toți, atît locuitorii orașului cît și oaspeții acestuia.

Mă bucur să văd că orășelul meu natal devine din ce în ce mai european. De cînd sunt prin Europa am simțit la ei obiceiul de a organiza tîrguri la aproape fiecare eveniment. Cu atît mai mult îmi place să văd asta și în Orhei. Mă face să fiu mîndru de tot ce se întîmplă acasă.

M-am informat despre acest eveniment și ard de nerăbdare să mă împart cu voi: deschiderea 22 decembrie - 10 ianuarie, informații și detalii le poți vedea pe site-ul oficial al târgului click aici



Pomul de Crăciun din Orhei va fi unul dintre cele mai mari din țară. Înalt de 24 metri și va avea 8 metri în diametru. Cel mai important este că niciun brad viu nu va avea de suferit în timpul desfășurării Târgului. Pentru că organizatorii s-au gîndit că unui brad îi stă bine în pădure pomul de Crăciun din centrul orașului va fi unul eco.

Bomba evenimentului - Patinoar!!!

Iată programul târgului:


Foto sau video de la eveniment le veți putea vedea pe site-rile de socializare sau pagina web a tîrgului, ca să fii la curent cu tot ce se întîmplă puteți să urmariți una din pagini:

P.S. Cel mai bine ar fi să vă  gătiți și să nu uitați să vă duceți cu toată familia la deschiderea tîrgului.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu