Blogul lui Miron: La Orhei avem cel mai frumos brad din Moldova

La Orhei avem cel mai frumos brad din Moldova

Ieri în Orhei a fost deschis cel mai frumos brad din Moldova.

Anume așa îl descriu prietenii de acasă. Au rămas cu cele mai bune impresii și amintiri de la deschiderea sezonului de sărbătoare din Orhei.

Niciodată Orheiul nu a fost așa de frumos pregătit pentru sărbătorile de Crăciun și Anul Nou cum este anul acesta. Unul dintre prieteni a comparat starea Orheiului de ieri seara cu episoadele filmului ”Home Alone”. Fix aceeași multitudine de luminițe și spirit de sărbătoare.


Bradul este cel mai înalt din Moldova și este ecologic curat. În spiritul ultimelor tendințe de a proteja natura și copacii dar și pentru o economie pe viitor atâta timp cât poate fi instalat repetat și în următorii ani.

Selfieurile cu bradul abia încep să apară dar precis vor fi multe dar și mai multe vor fi comparațiile cu alți brazi și alte instalații din orașele Moldovei. Dacă înainte toți discutau despre Crăciunul de la Chișinău, Bălți și Tiraspol acum toți discută despre cât e de frumos și aranjat bradul de la Orhei. E plăcut pentru noi, orheienii!Peste câteva zile se deschide și Târgul de Crăciun, probabil va fi la fel de frumos și interesant acolo dar va fi și vin de-a nostru, de la Orhei. Și izvar. Și tot mai multă sărbătoare pe care o merită în totalitate orheienii.

1 coment. - Add Yours

Trimiteți un comentariu