Blogul lui Miron: Opinia prietenilor despre ceea ce s-a făcut pînă acum în Orhei

Opinia prietenilor despre ceea ce s-a făcut pînă acum în Orhei


 După ce am scris ultimele articole, toate legate de Orhei și ce s-a făcut în oraș în ultima perioadă, au apărut declarații în adresa mea ca și cum nu ar fi adevărată părerea mea și a oamenilor despre ceea ce scriu eu. Acum vreau să-mi expun opinia vizavi de ce a făcut primarul pînă acum în Orhei dar și opinia prietenilor mei, pentru a dezminți declarațiile și acuzațiile făcute.

Părerea mea nu a o coincis cu ceea ce a fost de la început, de ce? Îl cunoșteam pe Șor de la cîrma echipei Milsami, ca patron îl susțineam, ca primar - NU. După prima lună am observat că se fac schimbări multe și anume cele promise din campanie, evident că paralel discutam cu prietenii și practic fiecare îmi spuneau părerea pozitivă despre oraș. M-am documentat și atunci părerea s-a cam schimbat. Chiar să-i luam pe toți primarii de pînă acum, și tot nu au făcut atît cît a făcut Ilan Șor. Să nu fiu guraliv: îmi pare bine să văd schimbările care se fac și vreau să le văd făcute pînă la urmă. Ca să nu fie vorbe multe citiți mai jos și părerea prietenilor mei:

*Maria Farîmă
Eu consider că Ilan îi bravo și că de cînd e Orheiul nu au mai văzut așa primar cum este el
și cred că și chișinăuenii îl vor ca primar.


*Alex Walker
Numai laude. A făcut ceea ce nu a făcut nici un primar de cînd a fost în Orhei.Eu îți spun, numai drumul de la izvor, care nu a fost făcut nici o data de cînd aveam eu 6-7 ani și ne dădeam cu sania, căci nu mergeau mai că nici o mașina, că era prea stricat.Iluminarea totală pe străzi, scoaterea plății pentru iluminare stradală, parcul destul de amenajat ba chair decît cum era,intrarea în oraș.Sunt multe multe lucruri care s-au făcut,dar pînă a deveni domnul Ilan primar ce restu nu vedeau asta?. Eu cred că am ales omul potrivit,chair dacă acum mulți ne invidiază.

*Doina Miriuța
Toți scriu sau zic că uitațivă proștilor vi s-au uns ochii cu niște concerte din banii furați ,posibil așa și este,însă eu sunt mulțumită,chiar și familia mea,posibil a și furat dar precis că nu singur, însă el a făcut atît cît n-au făcut ceilalți în ciâiva ani,Orheiul a devenit mai prosper,cînd am fost ultima dată la Orhei nu-mi venea să cred cît este de iluminat,drumurile au fost renovate,ajută bătrînii și a scosplata lumină stradală.Mie totul îmi place chair dacă toți spun că este evreu,eu sunt pro Șor și religia nu are un rol aici.

*Lena Railean
De la început nu credeam că Ilan Șor va schimba ceva în Orhei, însă acum mi-am schimbat părerea, întradevăr Orheiul a devenit un oraș frumos , luminat, parc frumos reamenajat etc.

*Victoria Ivanov
Am o părere foarte bună despre Ilan ca primar. Sunt vizibile rezultate considerabile. Chiar și pe noi ne-a susținut cu premii, diplome, a organizat și o sărbătoare a agricultorilor. Cred că e primul primar care investește în evoluția orașului Orhei!

P.S Îi clar că sunt și oameni contra primarului, ca de exemplu PL-iștii sau PLDM-iștii, lor nu le este ”vîgadna” să fie pro, dar eu cred că ar fi timpul să recunoască ca s-a făcut și e bine așa cum este, vorbele și poreclele Șorhei sau Șorheieni trebuie să fie ignorate. Mi-a plăcut mult proverbul ”Apa focul și gura omului nu o poți opri” citat din ”Un bulgare de Humă”.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu