Blogul lui Miron: Monolog din cosul de gunoi

Monolog din cosul de gunoi

  - Deja'i cinci... de-a lungul nopții am stors din minte toate amintirile  ... Trebuie să iau o pauză , să absorb noi emoții , am decis să-mi deschid lăptopul să controlez mesajele, ș-aici tu! atîtea mesaje triste.Dar eu tot sper că zămbești la fel ca pe timpuri , cînd te-am văzut ultima dată...îți stă foarte bine să zîmbești chiar și atunci cînd ești tristă.
Mă tot chinui să'ți scriu sau n'am curaj sau nu mai am timp... hmmm ultima vreme mă tot simt pierdut ori gîndurile'mi sunt departe . Știu că e frumos să simți suferință ori plăcere din dagoste,dar cel mai fumos lucru ai fost tu .... îmi mai este dor de noi.
Mi se pare că te'am pierdut , mai rău este că demult și nici măcar nu te pot găsi , cred că ai să rizi acum dar eu tot îți mai scriu pe adresa ta veche.Am trecut prin parc, banca aia verde a rămas la fel,verde,doar că deja e putredă și murdară, am trecut pe lîngă ea fără să o privesc mult.

2002.10 aprilie primul sărut . un copil îndrăgostit de tine  și cât de mult te iubeam...

Eram un copil...al tău.Atunci ți-am aparținut pentru prima dată , am fost vulpoiul tău din (micul prinț).Acum am doar gînduri de buzunar,scriu sperând că o să mă mai golesc de ele ca tot nu-mi dau pace.

Dar eu ramîn îngîndurat...dex*
gînduri de buzunare* - gînduri scurte,mici,veșnice

1 coment. - Add Yours

Anonim spunea...

;( frumos

Trimiteți un comentariu