Blogul lui Miron: Telegram chat pentru Diasporă

Telegram chat pentru Diasporă

Alatura-te celui prietenos chat online cu Diaspora Moldoveneasca, unde distractie este la ea acasa si unde poti avea convorbiri politicoase si poti cunoste fete si baieti, chiar poti lega prietenii noi.

Aici gasesti profiluri reale, poze,noutati din Diaspora , cere ajutor , ne impartim cu informatii si cu experienta din fiecare tara pentru ca voi sa nu mai fiti singuri! Sute de utilizatori de toate varstele din toata lumea si Moldova sunt online pe chat.Am creat acest chat pentru a stabilii un punct virtual de întâlnire al Moldovenilor de pretutindeni . 🙂

Ne dorim să formam o comunitate cât mai numeroasă, în speranţa de a ne ajuta între noi cu informaţii utile, de a schimba păreri despre viaţa cotidiană a Moldovenilor din diaspora, sau, pur şi simplu, de a schimba două vorbe ca să ne amintim de „meleagurile” natale.

Totul a plecat, de fapt, din dificultatea de a fi la curent cu noutăţile în ceea ce ne priveşte ca şi străini, şi de aici ideea că, dacă “ne-am aduna laolaltă”, cum se zice în Ardeal, am putea fi mai informaţi, doar vorba aia, “unde-s mulţi, puterea creşte”.

Cei cu vechime mai mare pe aici ar putea ajuta cu informaţii pe cei nou veniţi, sau poate, tu ştii ceva util ce noi nu ştim şi astfel ne ajutam reciproc.

În principiu despre asta e vorba.

Dacă eşti Moldovean şi esti undeva in Lume , vrei să pleci intr-o vacanta undeva , sau mai ştiu eu ce are legatură cu asta, alătură-te nouă, deschide orice subiect, întreabă orice, sau anunţă-ne dacă ai ceva noutăţi. De asemenea, dacă ai prieteni prin zonă, povesteşte-le despre noi şi transmite-le că aşteptăm să ni se alăture.

Toate cele bune şi să auzim de bine! Vezi mai puţin0 coment.:

Trimiteți un comentariu